تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

001-تور-چین-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-چین.jpg

ویزای تحصیلی چین

خیلی از ایرانی ها برای دیدنی زیبایی ها و جاذبه های چین به این کشور با تور چین به این کشور سفر می کنند در حالی که در چند سال اخیر عده زیادی از ایرانی ها برای ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه های چین به این کشور مجبورند سفر کنند. خوب مسلما برای این دو دسته از مسافران نیز دو نوع خاص ویزای چین یعنی برای سیاحت ویزای توریستی چین و برای تحصیل نیز ویزای تحصیل چین می دهند که هر کدام شرایط خاص خودش رو داره و ما در این مطلب درباره ویزای چین از نوع تحصیلی صحبت می کنیم.

یکی از انواع ویزای چین ویزای تحصیلی چین می باشد که برای گذراندن دوره های آموزش زبان برای بیشتر از 6ماه ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری صادر میگردد.
مدت زمان اعتبار این نوع ویزای چین بسته به مدت زمان تحصیل از ۶ ماه تا یک سال می باشد .البته امکان تمدید ویزا در کشور چین وجود دارد.

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین

1. اصل و یک کپی از گذر نامه که دارای حداقل 6ماه اعتبار باشد.
2. تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1)
3. 2 قطعه عکس 3در 4 که حتما باید پشت نویسی شده باشد.
4. اصل و یک کپی از نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در کشور چین
5. اصل و یک کپی از تاییدیه خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
6. گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی که توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تائید شده
7. در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهي نامه معاينه بدني-Physical Examination
8. پول صندوق سفارت
مدت زمان لازم برای صدور ویزا : 4 تا 7 روزکاری می باشد.

البته گرفتن ویزا چین زیاد سخت نیست. اما مطمئن باشید ما بهتر و در زمان کمتری می توانیم هر نوع ویزای چینی که بخواهید برایتان بگیریم.
 




برچسب‌ها: ویزای تحصیلی چین, X Visa, Study Visa, Student Visa, ویزای چین, انواع ویزای چین, ویزای تحصیلی, مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین,

نرخ ویزای انفرادی چین 175 دلار

برای رفتن به کشور چین نیز مانند بسیاری دیگر از کشورهای جهان باید قبل از مسافرت به آن جهت اخذ و گرفتن ویزا چین اقدام نمود و بعد از در دست داشتن ویزای چین برای مسافرت با خیالی آسوده برنامه ریزی کرد.

ویزای چین را هر شخصی به صورت کاملا انفرادی نیز می تواند بگیرد اما هر کاری ریزه کاری خاص خودش را دارد ما می توانیم برای شما ویزای چین را در اسرع وقت بگیریم بدون اینکه شما از کار خود بیافتید.

قیمت ویزای انفرادی چین 175 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 

کوه های رنگین کمانی چین

 

کوه های رنگین کمانی چین از دیدنی های جالب تور چین

 

کشور چین به لطف وسعت بسیار زیادش جاذبه های توریستی و گردشگری بسیاری برای شرکت کنندگان در تور چین دارد . که برخی از این جاذبه های توریستی چین تقریبا در نوع خود منحصر به فرد است . یکی از زیباترین مناظر طبیعی کشور چین کوه های رنگین کمانی چین است .

پارک ملی کوه های رنگین کمانی در منطقه جغرافیایی دانگ شیا در چین.شاید نام آن کمتر به گوش کسی خورده باشد اما بدون شک یکی از زیباترین نقاط دنیا است. کوه های رنگین کمان چین که در استان گانسو این کشور قرار دارد و هر بیننده ای را میخکوب می کند. این کوه ها شبیه یک مکان تخیلی و گرافیکی هستند و هر سال گردشگران زیادی برای دیدن آنها به چین سفر می کنند.

البته باید ذکر کرد نمونه ای از این کوه های رنگارنگ در ایران نیز وجود دارد.

تحصیل در چین

اگر شما هم جزو آندسته از هموطنانی هستید که ویزای تحصیلی چین رو دارید و می خواهید برای ادامه تحصیل به چین بروید و الان اولین باری که می خواهید به فرودگاه برای پرواز به سمت چین بروید. بد نیست که چند تا نکته که لازم در فرودگاه امام خمینی ایران رعایت کنید را متذکر شویم :

اول از هر چیزی یک نکته مهم بهتون بگم که حتما سعی کنید 3 ساعت قبل از پروازتون در فرودگاه باشید ، 3 ساعت قبل از پرواز درب باز میشه و معمولا هم این خداحافظی ما ایرونی ها یکم طولانیه!پس زودبیاین فرودگاه!

اولین درب ورودی فرودگاه امام خمینی که میخواهین بیائین داخل ، باید ابتدا پاسپورت و بلیطتون رو به مامور مربوطه نشون بدین و ساکهاتون رو در دستگاه بذارین ، و هر چی که دارین ، از کمربند و اشیای فلزی گرفته تا .....همه چیز رو درون سبد میذارین و اونها رو هم از دستگاه عبور میدین ، و از در بغلی هم خودتون رو بازرسی میکنند و میرین داخل .

بعد از ورود به داخل سالن اصلی فرودگاه ، چندین ردیف برای گرفتن کارت پرواز وجود داره ، که بالای همشون تابلو داره و نوشته چکینگ برای کدام پرواز ؟

که شما میرین مثلا برای قسمت چکینگ چین .

 



اونجا چمدونهاتون رو تحویل میدین ، وزنشون میکنند و اگه اضافه بار داشته باشید این قسمت ازتون یه مبلغی میگیرند برای جریمه اضافه بار ولی سعی کنید که قبل از سفر از مقدار بار مجاز مطلع بشید که این رو باید از جائی که بلیط رو خریدین بپرسید .

بعد از اینکه ساکهاتون رو دادین به همشون مهر میزنند و پاسپورت و بلیط چین تون رو میدین که چک کنند و روشون مهر بزنند ، البته فقط بلیطتون رو مهر میزنند.

و بعد از اون به شما کارت پرواز میدهند ، که در کارت پرواز ، شماره درب و ساعتی که اون درب باز میشه نوشته شده .

بعد از این مرحله باید مبلغ 50 هزارتومان برای عوارض خروج از کشور پرداخت کنید ، که در همون فرودگاه بانک ملی هست و میتونید اونجا پرداخت کنید و رسید شو نگه دارین برای مرحله بعدی .

مرحله بعدی اینه که کنار همون بانک باید برین و رسید پولی که چند دقیقه پیش پرداخت کردین به همراه پاسپورت و بلیطتون رو به مامور مربوطه بدین که چک کنه و از در رد بشین .

بعد از این مرحله که وارد سالن بعدی شدین یه کم میرین جلو و بعد میرین سمت راست دوباره شما رو و ساکی که به عنوان ساک دستی هستش رو چک میکنند و میرین داخل و وقتی وارد این سالن که سالن آخر هست ، گیتها یا درهای رفتن به سمت هواپیما نوشته شده که شما شماره گیتی که روی کارت پرواز هست رو پیدا میکنید و میرین اونجا به محض اینکه در باز شد همرو هل میدین ، مثل متروی تهران ، میرین به سمت هواپیما و سوار میشین و قبل از پریدن هواپیما حسابی اشک میریزین .

خوب با وطن خداحافظی میکنید و به کشور چین سلام می کنید. تور چین شما اونهم از نوع تحصیلی شروع شد. موفق باشید.

ویزای تحصیلی چین

برای دریافت ویزای تحصیلی چین به مدارک زیر نیاز داریم تا بتوانیم ویزای دانشجویی چین رو بگیریم :

1- در درجه اول اصل گذرنامه به شرط داشتن حداقل 6 ماه اعتبار

2- اصل و کپی دعوتنامه رسمی یکی از دانشگاههای چین (اصل پذیرش به زبان انگلیسی- چینی و فرم تکمیل شده ویزا از چین)

3- فرم پر شده مخصوص سفارت (Application Form)که شما باید suplementary form رو هم پر کنید.

4- عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

5- فرم تایید شده پزشکی (گواهی سلامت مهر شده از سمت پزشک-به همراه مدارک پزشکی)

6- 100 دلار هزینه ویزای دانشجویی چین در حالت عادی می باشد.

 

برای گرفتن ویزای تحصیلی چین چه مدارکی لازم داریم ؟



4 روز کاری طول می کشد تا ویزای تحصیلی چین شما آماده شود بعد به همراه فیش پرداختی روزی که باید برای گرفتن گذرنامه برید به سفارت مراجعه کرده و پاسپورت و ویزای چین خودتان را دریافت میکنید.

بلافاصله هم می تونید اگر خواستید به کشور چین بروید.

ویزای چین اولیه شما 3 ماه اعتبار دارد که در طور این سه ماه باید کارهای تحصیل در چین رو فراهم کنید.

ویزای دانشجویی چین multiple می باشد و هر چند بار که بخواهید می توانید به کشور چین بروید و برگردید.

در ضمن با ویزای تحصیلی چین در این کشور نمی شود کار کرد. پس اگر می خواهید کار کنید و خرج زندگی و تحصیلتون رو بدهید! دقت کنید !


ویزای چین برای ادامه تحصیل در چین

ویزای تحصیلی چین-ویزای دانشجویی چین

----*Chinese Visa*----

----*Chinese Visa Types*----

Chinese Student Visa -ویزای چین-ویزای تحصیلی چین

 

Chinese visas fall into four type

Student Visa (X Visa) is issued to a foreign citizen who comes to China for the purpose of study, advanced study or internship for a period of more than 6 months

اگر قصدتان ادامه تحصیل در یکی از دانشگاههای کشور چین است . شما باید ویزای تحصیلی چین یا همان ویزای دانشجویی چین را اخذ کنید. یادتان باشد که با ویزای توریستی چین اصلا امکان تحصیل در چین نیست .

نکته قابل توجه در این زمینه این است که قبل از گرفتن ویزای تحصیلی کشور چین شما باید اول از یک دانشگاه یا مرکز آموزشی در کشور چین پذیرش تحصیلی بگیرید یعنی اول باید شما در یک دانشگاه قبول شوید بعد به سراغ ویزای چین بروید.

نکته دیگر اینکه ویزای تحصیلی چین را اگر حتی یک دوره زبان هم بخواهید در دانشگاه طی کنید باید این نوع ویزا چین را بگیرید.

ویزای تحصیلی چین ،ویزای دانشجویی چین، ویزای x و student visa همه منظور یک نوع ویزا می باشد. که در نوشته های مختلف بکار برده می شود.

 

ویزای دانشجویی چین برای افراد متاهل

ویزای چین-چین

با توجه به قوانین بعد از شهریور ۹۲
افرادی که ازدواج کرده اند و متاهل هستند میتوانند برای همسر و فرزندانشان ویزای همراه چین بگیرند ، هموطنان دقت کنید که ویزای همراه فقط برای بستگان درجه یک صادر میشه ( فقط همسر و فرزندان ) .(برای این کار هم باید از دانشگاه دعوتنامه دریافت کتید و با اون برای ویزا اقدام کنید.)

در این مورد باید بگم که تا قبل از شهریور ۹۲ به اعضای خانواده ویزای توریستی چین  میدادن و شما اون رو هر سه ماه اینجا تمدید میکردید با ۱۶۰ یوان!!!

از شهریور ۹۲ به اینور قانون جدید گذاشتن و از همون ایران برای اعضا خانواده ویزای اس وان چین
s1میدن که ۶ ماه اعتبار داره و پس از اومدن فقط یک بار نامه از دانشگاه میگیرید!!! تازه این نوع ویزا هم محدودیت خروج و ورود نداره و میتونید باهاش بیاین ایران و برگردید!!!

خوب دوستان این هم از مراحل گرفتن ویزای تحصیلی کشور چین و هزینه اون ، امیدوارم که براتون مفید باشه .

من سعی کردم که از سیر تا پیازشو براتون بگم ، اگه کسی در مورد ویزا سوالی براش پیش اومد که من اینجا ننوشته بودم ایمیل بزنه و یا تماس بگیره تا کامل راهنماییش کنم.

راستی شما پس از اینکه اومدید هم باید ربید اداره ویزای شهر تون و اجازه اقامت یکساله بگیرید .

اینم به اون لیست هزینه هاتون اضافه کنید
.

ویزا-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-تجاری-گروهی-توریستی-گردشگری-دانشگاه-دانشگاهی-چین

ویزای تحصیلی چین + فرم سلامت

اگر شما هم جزو کسانی هستید که به هر علت می خواهید در کشور چین به ادامه تحصیل بپردازید باید بدانید که فرم سلامت یا فرم معاینات پزشکی را نیز باید برای تایید سلامتی خودتان پر کنید.

همه آنهایی که می خواهند در چین به ادامه تحصیل بپردازند.به اضافه ویزای تحصیلی چین بایدفرم معاینات پزشکی یا فرم سلامت داشته باشند. که این فرم را می توانند از سایت بیشتر دانشگاه های چین دانلود کنند. و تقریبا همه یکسان هستند اما بهتر است که از سایت همان دانشگاه که قصد ادامه تحصیل در آن را دارند دانلود کنند.که کار سختی نیز نمی باشد.سپس به به همراه داشتن فرم مربوطه و مدارک شناسایی معتبر به بیمارستان و یا مراکز بهداشتی که این گونه فرم ها را تایید می کنند جهت آزمایش و تایید سلامت بروند.

 

ویزای چین

001-تور-چین-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-چین.jpg

 

 ویزای تحصیلی کشور چین یکی از انواع ویزاهایی است که برای کشور چین توسط سفارت چین در ایران برای هموطنان گرامی صادر می شود.

ویزای دانشجویی کشور چین - X Visa -Study Visa-Student Visa:


برای  شرکت دوره های آموزش زبان بیشتر از 6ماه ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری صادر می 'گردد.
مدت زمانی که این نوع ویزا اعتبار دارد . بسته به مدت زمان تحصیل از شش ماه تا یک سال می باشد .هرچند امکان تمدید ویزا در کشور چین وجود دارد.
مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین:

  • اصل و تصویر گذر نامه که دارای حداقل 6ماه اعتبار باشد.
  • تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1)
  • 2 قطعه عکس 3در 4 که حتما باید پشت نویسی شده باشد.
  • اصل و یک تصویراز نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در کشور چین
  • اصل و یک تصویراز تاییدیه خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
  • گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی که توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تائید شده
  • 7در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهي نامه معاينه بدني-Physical Examination
  • پول صندوق سفارت

مدت زمان لازم برای صدور ویزا : 4 تا 7 روزکاری می باشد.

برای اخذ و دریافت انواع ویزای چین و همچنین برای انواع تور چین ،تور پکن ، تور گوانجو،تور شانگهای،تور شنزن،تور هانگزو  می توانید همه روزه با همکاران ما در تماس مستقیم باشید.

ویزا-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-تجاری-گروهی-توریستی-گردشگری-دانشگاه-دانشگاهی-چین

بسیاری از کسانی که می خواهند در چین به ادامه تحصیل بپردازند.به اضافه ویزای تحصیلی چین باید فرم سلامت یا فرم معاینات پزشکی داشته باشند. که این فرم را می توانند از سایت بیشتر دانشگاه های چین دانلود کنند. و تقریبا همه یکسان هستند اما بهتر است که از سایت همان دانشگاه که قصد ادامه تحصیل در آن را دارند دانلود کنند.که کار سختی نیز نمی باشد.سپس به به همراه داشتن فرم مربوطه و مدارک شناسایی معتبر به بیمارستان و یا مراکز بهداشتی که این گونه فرم ها را تایید می کنند جهت آزمایش و تایید سلامت بروند.

 

 

ویزای-تحصیلی-دانشجویی-چین-ادامه-تحصیل-در-چین

به منظور اخذ ویزای چین گواهی نامه معاينه بدنی برای چه کسانی لازم است؟

کسانی که می خواهند برای ادامه تحصیل در چین مسافرت کنند در صورتی که مدت تحصیل آنها در چین کمتر از یک سال باشد که با همان مدارکی که برای همه دانشجویان لازم است می توانند ویزا بگیرند اما اگر مدت زمان تحصیل آنها بیشتر از یک سال طول می کشد. باید اضافه بر مدارک اولیه برای ویزا و روادید چین یک گواهینامه معاینه بدنی - Physical Examination نیز ضمیمه مدارک ویزای خود کنند.كه توسط مسئولان قرنطينه کشور چين براي دانشجويانی غیر چینی که تمایل به ادامه تحصیل در این کشور را دارند صادر مي گردد.

 

صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 53
بازدید دیروز : 1276
بازدید هفته : 1938
بازدید ماه : 12998
بازدید کل : 2186982
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3