تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

نحوه اخذ ویزا چین و مدارک لازم برای آن :

 قیمت همه انواع ویزای چین :

  • ویزا انفرادی عادی ۱۱۵ دلار
  • ویزا گروهی عادی ۹۵ دلار
  • ویزا انفرادی فوری ۱۴۵ دلار
  • ویزا گروهی فوری ۱۲۵ دلار
  • ویزا تجاری ۲۸۰ دلار
  • سه ماهه تجاری دبل ۴۷۰ دلار
  • شش ماهه تجاری مولتی پل ۹۰۰ دلار 
  • ویزا یکساله مولتی پل ۱۳۰۰ دلار


ویزا چین
ویزا چین


مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

 

  •     اصل پاسپورت
  •     ۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  •     اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن


 قیمت همه ی انواع ویزای چین

شرایط اخذ ویزا چین :

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی ، ویزا انفرادی ، ویزا تجاری ، ویزا مولتی چین

ویزا گروهی چین ۴۰ روز ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود

ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود

ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود

ویزا مولتی ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد اما در هر بار ورود نهایتا تا ۳۰ روز میتوانید در چین اقامت داشته باشید. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است

برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.



 برای دریافت اطلاعات سایر انواع ویزا چین با ما تماس بگیرید.

نرخ ویزای انفرادی چین 175 دلار

برای رفتن به کشور چین نیز مانند بسیاری دیگر از کشورهای جهان باید قبل از مسافرت به آن جهت اخذ و گرفتن ویزا چین اقدام نمود و بعد از در دست داشتن ویزای چین برای مسافرت با خیالی آسوده برنامه ریزی کرد.

ویزای چین را هر شخصی به صورت کاملا انفرادی نیز می تواند بگیرد اما هر کاری ریزه کاری خاص خودش را دارد ما می توانیم برای شما ویزای چین را در اسرع وقت بگیریم بدون اینکه شما از کار خود بیافتید.

قیمت ویزای انفرادی چین 175 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 

کوه های رنگین کمانی چین

 

کوه های رنگین کمانی چین از دیدنی های جالب تور چین

 

کشور چین به لطف وسعت بسیار زیادش جاذبه های توریستی و گردشگری بسیاری برای شرکت کنندگان در تور چین دارد . که برخی از این جاذبه های توریستی چین تقریبا در نوع خود منحصر به فرد است . یکی از زیباترین مناظر طبیعی کشور چین کوه های رنگین کمانی چین است .

پارک ملی کوه های رنگین کمانی در منطقه جغرافیایی دانگ شیا در چین.شاید نام آن کمتر به گوش کسی خورده باشد اما بدون شک یکی از زیباترین نقاط دنیا است. کوه های رنگین کمان چین که در استان گانسو این کشور قرار دارد و هر بیننده ای را میخکوب می کند. این کوه ها شبیه یک مکان تخیلی و گرافیکی هستند و هر سال گردشگران زیادی برای دیدن آنها به چین سفر می کنند.

البته باید ذکر کرد نمونه ای از این کوه های رنگارنگ در ایران نیز وجود دارد.

ويزای چین

انواع و قیمت ویزای چین به شرح ذیل می باشد:

ویزای یک ماهه توریستی عادی:

قیمت ویزا: 140 دلار

مدتاخذ ویزا: 10-12 روز کاری

ویزای یک ماهه توریستی فوری:

قیمت ویزا: 170 دلار

مدت اخذ ویزا : 7-10 روز کاری

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین:

  • اصل پاسپورت
  • 2 قطعه عکس رنگی 4*6 زمینه سفید؛ تمام رخ
  • آدرس و شماره تلفن

هنگ کنگ

منطقه هنگ کنگ یکی از دو منطقه تقسیماتی ویژه در جمهوری خلق چین است. منطقه هنگ کنگ در شرق دلتای رودخانه مروارید قرار گرفته و از سوی شمال با استان گوآنگ دانگ و از سوی جنوب یا دریای چین جنوبی هممرز است.شهر هنگ کنگ که در سدهٔ نوزدهم همچون یک بندر بازرگانی عمل میکرد امروزه به صورت یک مرکز اصلی امور مالی در جهان درآمده است. هنگ کنگ از سال ۱۸۴۲تا ۱۹۹۷جزو مستعمرات امپراتوری بریتانیا بود. در سال ۱۹۹۷و پس از پایان یافتن پیمان پیشین به جمهوری خلق چین پیوست. بر پایه توافق بین بریتانیا و چین، قرار است هنگ کنگ تا سال ۲۰۴۷از درجه بالایی از خودمختاری برخوردار باشد .

شرایط ویزای هنگ کنگ

  • دو قطعه عکس 6*4زمینه سفید؛ تمام رخ
  • اسکن پاسپورت
  • ترجمه گواهی اشتغال به کار
  • در فرم مخصوص با جزئیات باید پر شود (بخش حقوق حقوق می بایست به دلار ذکر شود.)
  • گواهی حساب بانکی حداقل موجودی 10 میلیون تومان (ترجمه با مهر دارالترجمه)
  • ترجمه تمام صفحات شناسنامه (ترجمه با مهر دارالترجمه)
  • مشخصات فردی (ادرس منزل و کار، شماره تلفن منزل و کار، کدپستی)
  • تعداد دفعات رفت به هنگ کنگ

قیمت ویزای هنگ کنگ به شرح ذیل می باشد:

ویزای یک ماهه توریستی عادی:

قیمت: 210 دلار

مدت اخذ ویزا: یک ماه و نیم

سفارت چین در تهران

آدرس: خيابان پاسداران- چهارراه فرمانيه- خيابان نارنجستان هفتم- پلاک ۳۲
تلفن: ۱-۲۲۲۹۱۲۴۰، ۲۲۸۱۶۶۰۰
فکس: ‏۲۲۲۹۰۶۹۰

درباره چین

  • کشور چین
  • سفارت ایران در چین
  • سفارت چین
  • ویزا چین

ویزای چین

001-تور-چین-ویزای-تحصیلی-دانشجویی-چین.jpg

 

یکی از انواع ویزاهایی که کنسولگری کشور چین برای ورود به این کشور صادر می کند ویزای تحصیلی کشور چین می باشد.

ویزای تحصیلی کشور چین - X Visa -Study Visa-Student Visa:


برای  شرکت دوره های آموزش زبان بیشتر از 6ماه ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری صادر می 'گردد.
مدت زمانی که این نوع ویزا اعتبار دارد . بسته به مدت زمان تحصیل از شش ماه تا یک سال می باشد .هرچند امکان تمدید ویزا در کشور چین وجود دارد.
مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین:

  • اصل و تصویر گذر نامه که دارای حداقل 6ماه اعتبار باشد.
  • تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1)
  • 2 قطعه عکس 3در 4 که حتما باید پشت نویسی شده باشد.
  • اصل و یک تصویراز نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در کشور چین
  • اصل و یک تصویراز تاییدیه خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
  • گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی که توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تائید شده
  • 7در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهي نامه معاينه بدني-Physical Examination
  • پول صندوق سفارت

مدت زمان لازم برای صدور ویزا : 4 تا 7 روزکاری می باشد.

برای اخذ و دریافت انواع ویزای چین و همچنین برای انواع تور چین ،تور پکن ، تور گوانجو،تور شانگهای،تور شنزن،تور هانگزو با ما در تماس باشید.

ویزای چین اسفند 92

ویزای چین عادی و فوری ، ویزای ال چین ،ویزای گروهی چین ، ویزای تجاری چین با آژانس مسافرتی سعادت سیر در تهران مجری مستقیم اخذ ویزای چین به صورت فوری و عادی ، گروهی ، تجاری ، انفرادی و 6 ماه و 1 ساله به همراه دعوتنامه و انجام کلیه امور اخذ ویزا ارزانترین نرخ و 100 ضمانت حسن انجام و ارائه خدمات مسافرتی ویژه از قبیل رزرو هتل ، اخذ ویزا ، وقت سفارت ، پروازهای ادامه مسیر ، امور نمایشگاهی ، مترجم و راهنمای فارسی زبان ، سرویس رایگان به مراکزخرید ، ترانسفر اختصاصیVIP
ویزای چین :
یک ماه توریستی گروهی( اقامت 45 روزه )
زمان لازم جهت اخذ ویزا عادی : 10 روز
زمان لازم جهت اخذ ویزا عادی : 5 روز (35$ گرانتر )
مدارک لازم : گذرنامه +2 قطعه عکس 4X6 + فرم مشخصات فردی ( حداقل 5 نفر یا 5 پاسپورت )
هزینه ویزای چین : $93
ویزای انفرادی ال L ( 1 ماه فرصت خروج 1 ماه اقامت )
زمان لازم جهت اخذ ویزای عادی : 15 روز
زمان لازم جهت اخذ ویزای فوری : 10 روز(35$ گرانتر )
مدارک لازم : گذرنامه + 2 قطعه عکس 4X6 + فرم مشخصات فردی
هزینه ویزا : $ 125
ویزای انفرادی اف ( 3 ماه فرصت خروج 1 ماه اقامت )
زمان لازم جهت اخذ ویزای عادی : 25 روز
مدارک لازم : گذرنامه + 2 قطعه عکس 4X6 + فرم مشخصات فردی
هزینه ویزای چین : $ 290

ویزای تجاری نیمه فوری چین

دریافت ویزای تجاری نیمه فوری چین را به ما بسپارید                     

ارزان ترین قیمت ویزای چین تجاری فوری را از ما بخواهید

ویزای فوری چین در کمترین زمان ممکن                         

مدارک لازم برای ویزایتجاری فوری چین  :

  • اصل پاسپورت 
  • یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید (عکس اسکن نباشد)
  •  آدرس و تلفن توریست


جهت اطلاع از تمام چگونگی دریافت ویزای چین با ما تماس بگیرید.

ویزای تجاری چین

ویزای تجاری عادی 3 ماه اعتبار 30 روز اقامت عادی تحویل 30 روزه 430 دلار
ویزای تجاری نیمه فوری 2 بار ورود  تحویل 16 روزه 700 دلار
ویزای تجاری مولتی فوری 6 ماهه  تحویل 10  روزه 1480 دلار
ویزای تجاری مولتی عادی 6 ماهه تحویل 25  روزه 1280 دلار

 

ویزای توریستی چین حداقل برای 5 نفر صادر می شود:
 

ویزای توریستی عادی تحویل 9  روزه نفری   106  دلار
ویزای توریستی نیمه فوری تحویل  7  روزه نفری   126  دلار
ویزای توریستی فوری تحویل  5  روزه نفری   146  دلار

 

قیمت ویزای چین
ویزای توریستی انفرادی چین 160 دلار
ویزای فوری توریستی چین هر نفر 90 دلار
ویزای تجاری چین $F 320 دلار
ویزای تجاری فوری چین F 410 سه روز عادی
شرايط اخذ ويزا براي كشور چين عادي- توريستي: شركت در تورهاي مسافرتي، داشتن دعوتنامه رسمي، گذرنامه معتبر تا حداقل 6 ماه، فرم سفارت، يك عكس، بليت رفت و برگشت، تقاضاي رواديد حداقل يك هفته قبل از مسافرت به سفارت ارائه شود بين هر دو سفر 6 ماه فاصله باشد. ویزای تجاری چین: دعوتنامه از شركت چيني به سفارت تلكس يا فكس شود. مدارك دال بر سابقه همكاري با چين، بليت رفت و برگشت، ویزای تحصیلی: پذيرش از دانشگاه چين- براي اطلاعات بيشتر از دانشگاهها به بخش فرهنگي سفارت مراجعه فرماييد. داشتن دعوتنامه از کشور مقصد یا داشتن یادداشت از طرف دولت.


نکات مهم برای اخذ ویزا:

 تغییر قیمت های پکیج به دلیل نوسان قیمت دلار،یورو یا هزینه دعوتنامه و یا تغییر نرخ سفارت ممکن میباشد
آدرس و تلفن محل سکونت،محل کارو عنوان شغل جهت تکمیل فرم سفارت لازم است
جهت اخذ ویزای گروهی چین،حداقل 5 گذرنامه لازم است.
در صورتیکه صدور ویزا توسط سفارت به دلایل تعطیلی سفارت ،تشابه اسمی،اختلافات سیاسی و مشکلات شرکت دعوت کننده و غیره که از حوزه اختیارات آژانس خدمات مسافرت هوایی آتی خارج است،به تاخیر بیافتد و یا رد شود،از عهده این شرکت خارج است و هزینه دعوتنامه یا ویزا مسترد نخواهد شد.

نوع ویزا                 مدت زمان تحویل ویزا
توريستي گروهي عادي         12 روز كاري   
 

توريستي گروهي فوري         7 روز كاري     
 

توريستي گروهي تاپ ارجنت   5  روز كاري   
 

تجاري 30 روزه عادي            20 روز كاري   
 

تجاري 30 روزه فوري             3 روز كاري    

صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 69
بازدید دیروز : 1276
بازدید هفته : 1954
بازدید ماه : 13014
بازدید کل : 2186998
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3