تور چین |ویزای چین -قیمت مناسب ، ارزان ،با کیفیت
هر آنچه که برای مسافرت به چین لازم دارید

تور چین بهار 94

تور چین بهار 94 , تور چین , ویزای گروهی چین ارزان , ویزای توریستی چین , قیمت ویزای توریستی چین , اخذ ویزای تجاری چین , گرفتن ویزای تجاری چین , ویزای تجاری چین 94 ,نرخ ویزای توریستی چین , ویزای انفرادی چین , قیمت ویزای انفرادی چین , نرخ ویزای انفرادی چین , ویزای انفرادی چین ارزان , اخذ ویزای انفرادی چین , گرفتن ویزای انفرادی چین , ویزای گروهی چین , قیمت ویزای گروهی چین , نرخ ویزای گروهی چین , اخذ ویزای گروهی چین , گرفتن ویزای گروهی چین , ویزای توریستی چین 94 , اخذ ویزای توریستی چین , کرفتن ویزای توریستی چین , ویزای تجاری چین , قیمت ویزای تجاری چین , نرخ ویزای تجاری چین , ویزای تجاری چین ارزان , روادید چین , شرایط ویزای چین ,

 اخذ  ویزای تجاری یا انفرادی چین


این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه  اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد


تور چین

قیمت ویزای انفرادی چین 175 دلار

نرخ ویزای انفرادی چین 175 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است



مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت


تور چین  کلیک نمایید


قیمت ویزای گروهی چین 95 دلار

نرخ ویزای گروهی چین 95 دلار

 

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 94

هر گونه سوالی درباره انواع ویزای قابل حصول چین دارید بدون تعارف از ما بپرسید. فقط کافی است که تلفن کنید!

ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.

ویزای تجاری چین

ویزای انفرادی چین

ویزای انفرادی چین یا همان ویزای تجاری چین دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه  اعتبار اقامت نیز دارد. این نوع ویزا چین به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. 

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 94- تور چین

تور چین

قیمت ویزای انفرادی چین 155 دلار

نرخ ویزای انفرادی چین 155 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.

 

مدارکی که برای گرفتن ویزای چین لازم است :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 



ادامه مطلب ...

نحوه اخذ ویزا چین و مدارک لازم برای آن :

 قیمت همه انواع ویزای چین :

  • ویزا انفرادی عادی ۱۱۵ دلار
  • ویزا گروهی عادی ۹۵ دلار
  • ویزا انفرادی فوری ۱۴۵ دلار
  • ویزا گروهی فوری ۱۲۵ دلار
  • ویزا تجاری ۲۸۰ دلار
  • سه ماهه تجاری دبل ۴۷۰ دلار
  • شش ماهه تجاری مولتی پل ۹۰۰ دلار 
  • ویزا یکساله مولتی پل ۱۳۰۰ دلار


ویزا چین
ویزا چین


مدارک لازم برای اخذ ویزا چین:

 

  •     اصل پاسپورت
  •     ۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  •     اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن


 قیمت همه ی انواع ویزای چین

شرایط اخذ ویزا چین :

انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی ، ویزا انفرادی ، ویزا تجاری ، ویزا مولتی چین

ویزا گروهی چین ۴۰ روز ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود

ویزا انفرادی چین ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود

ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود

ویزا مولتی ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد اما در هر بار ورود نهایتا تا ۳۰ روز میتوانید در چین اقامت داشته باشید. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است

برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.



 برای دریافت اطلاعات سایر انواع ویزا چین با ما تماس بگیرید.

شرایط اخذ ویزای چین

China Visa

 کشور چین نیز مانند بسیاری از کشور های دیگر دنیا قوانین و مقررات خاص خودش را دارد. و از طرفی هم قوانین پذیرفته شده در دنیا وجود دارد که هر کشوری می تواند آنرا اجرا کند یا نحوه اجرای آنرا تغییر دهد.

یکی از موارد قانونی که در خیلی از کشورها اتفاق می افتد . الزامی بودن ویزای چین برای ورود به این کشور می باشد. بهمین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید.

در این مطلب سعیمان بر این است که تمامی نکات مربوط به ویزای چین را بصورت بسیار جامع اراده بدهیم.تا بتوانید به راحتی درباره سفر به چین تصمیم بگیرید. شما می توانید برای تهیه بلیط چین یا ویزای چین با ما تماس بگیرید.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای چین :

مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد.
 
فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد. تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد و هزینه‌ی آن برای ویزاهای غیرتجاری چین ٢٠٠٠٠ تومان و برای ویزای تجاری چین ٤٠٠٠٠ تومان است.

 

  1. شناسنامه ایرانی
  2. گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
  3. دو قطعه عکس رنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ٦×٤و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
  4. دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
  5. اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.
  6. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.

 

شرایط اخذ ویزای چین چیست ؟

ویزای چین

 

star2 فرم ویزای مربوط به سفارت چین را میتوانید از این قسمت دانلود کنید. فرم ویزای چین

star2 در صورتیکه برای پر کردن فرم ویزا نیاز به راهنمایی دارید می توانید به دیدن این مطلب راحتر فرم را پر کنید. راهنمای پر کردن فرم ویزای چین

star2 در صورتی که با همراه به چین سفر میکنید و دارای گذرنامه مشترک میباشید فرم مربوط به ایشان را دانلود کنید و برای پر کردن آن اقدام نمایید. فرم ویزای همراه چین

 

شرایط اخذ ویزا چین :

انواع ویزای چین

  • ویزای توریستی چین
  • ویزا گروهی چین
  • ویزا انفرادی چین
  • ویزا تجاری چین
  • ویزا مولتی چین

 

ویزای توریستی چین :

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. روادید توریستی چین (روادید نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد.

جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است).

 

4 به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

4 اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است.

4 اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.

4 فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه، تکمیل و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار گرفته و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت شود.

 

در حال حاضر کنسولگری چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی حدوداً دو هفته و ویزای نیمه‌فوری چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
هزینه‌ی صدور ویزای عادی چین، ١٥٠ دلار است.

روادید توریستی چین-ویزای چین - تور چین

ویزای چین

 

remember-thmb-ticket نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت، قابل برگشت نیستند.

remember-thmb-ticket امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور چین، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک چین به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

ویزا گروهی چین :

این ویزا ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۱۴ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود

ویزا انفرادی چین :

این ویزا که همان ویزای تجاری چین نیز محسوب میشود ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود .این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.

ویزا تجاری چین :

این ویزا ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود

ویزا مولتی چین :

این ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است. برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.

روادید توریستی چین-ویزای چین - تور چین

ویزای چین

 

موارد لازم برای کسب ویزا چین

  1. دعوتنامه معتبر به چین به صورت اصل
  2. عکس یک قطعه
  3. گذرنامه ای که حد اقل ۶ ماه اعتبار دارد.
  4. فرم تکمیل شده برای گرفتن ویزا
  5. روزهایی که می توانید ویزا چین دریافت کنید روزهای یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه و پنج شنبه می باشد.

آدرس سفارت چین در تهران:

خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

مطلب ویزای چین را به همراه فرم های مورد نیاز را از قسمت پایین دانلود کنید.

 

نرخ ویزای انفرادی چین 175 دلار

برای رفتن به کشور چین نیز مانند بسیاری دیگر از کشورهای جهان باید قبل از مسافرت به آن جهت اخذ و گرفتن ویزا چین اقدام نمود و بعد از در دست داشتن ویزای چین برای مسافرت با خیالی آسوده برنامه ریزی کرد.

ویزای چین را هر شخصی به صورت کاملا انفرادی نیز می تواند بگیرد اما هر کاری ریزه کاری خاص خودش را دارد ما می توانیم برای شما ویزای چین را در اسرع وقت بگیریم بدون اینکه شما از کار خود بیافتید.

قیمت ویزای انفرادی چین 175 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 

کوه های رنگین کمانی چین

 

کوه های رنگین کمانی چین از دیدنی های جالب تور چین

 

کشور چین به لطف وسعت بسیار زیادش جاذبه های توریستی و گردشگری بسیاری برای شرکت کنندگان در تور چین دارد . که برخی از این جاذبه های توریستی چین تقریبا در نوع خود منحصر به فرد است . یکی از زیباترین مناظر طبیعی کشور چین کوه های رنگین کمانی چین است .

پارک ملی کوه های رنگین کمانی در منطقه جغرافیایی دانگ شیا در چین.شاید نام آن کمتر به گوش کسی خورده باشد اما بدون شک یکی از زیباترین نقاط دنیا است. کوه های رنگین کمان چین که در استان گانسو این کشور قرار دارد و هر بیننده ای را میخکوب می کند. این کوه ها شبیه یک مکان تخیلی و گرافیکی هستند و هر سال گردشگران زیادی برای دیدن آنها به چین سفر می کنند.

البته باید ذکر کرد نمونه ای از این کوه های رنگارنگ در ایران نیز وجود دارد.

ویزای چین نمایشگاه گوانجو 93

ویزای تجاری چین یا ویزای انفرادی چین

ویزای تجاری چین دارای اعتبار به مدت سه ماه می باشد که با این ویزا چین هر شخص فقط یکبار می تواند به کشور جمهوری چین وارد شود و 15 روز تا 30 روز اعتبار برای اقامت دارد .  این نوع ویزا چین  به صورت کاغذ ویژه که غیر قابل جعل شدن می باشد است که به یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین الصاق می شود.

قابل ذکر است انواع دیگری ویزا چین برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سخت تر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد

 

قیمت ویزای انفرادی چین 155 دلار

نرخ ویزای انفرادی چین 155 دلار

ویزای گروهی یا توریستی چین

این ویزا جهت استفاده گروههای بیش از 5 نفره صادر می گردد.و دارای 2 برگ است که یکی هنگام ورود به چین و دیگری هنگام خروج توسط پلیس گذرنامه چین بررسی و اخذ می شود. تاریخ اعتبار مدت اقامت مجاز در متن ویزا طبق درخواست سفارت چین قید شده است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای چین :

اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

اصل و کپی دعوتنامه رسمی

فرم پر شده مخصوص سفارت(Application Form)

عکس رنگی تمام رخ با زمینه روشن الصاق شده به فرم

اصل بلیط رفت و برگشت یا رزرواسیون بلیط به همراه کپی

رزرواسیون هتل محل اقامت

 

قیمت ویزای گروهی چین 95 دلار

نرخ ویزای گروهی چین 95 دلار

ما مجری تور چین و اخذ ویزای چین از سفارتخانه چین هستیم با ما تماس بگیرید.

نرخ ویزای انفرادی چین پاییز 93

قبل از تور چین اول باید ویزای کشور چین را بگیرید در صورتی که قبلا ویزای چین را دریافت کرده اید با مراحل کار آشنا هستید اما کسانی که تا به حال ویزا چین را دریافت نکرده اند باید بدانند که :

 

 

نرخ و قیمت ویزای انفرادی چین پاییز 93

 

 هزینه ویزا و مدارک لازم برای اخذ ویزا چین

  1. اصل پاسپورت
  2. قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی زمینه سفید
  3. اطلاعات فردی از قبیل آدرس منزل و محل کار ، شغل و شماره تلفن

 

شرایط و هزینه اخذ ویزا چین


انواع ویزای قابل دریافت از کشور چین عبارتند از : ویزا گروهی چین، ویزا انفرادی چین ، ویزا تجاری چین ، ویزا مولتی چین



ویزا انفرادی چین

۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود
ویزا تجاری چین ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود


 

قیمت ویزای انفرادی چین  130دلار

 

 

ویزای تجاری چین

 ویزای تجاری چین مختص تجار و بازرگانان می باشد.  برای اخذ و گرفتن این نوع ویزا چین ،حتما باید یکی از شرکتهای چینی و یا با استفاده ازگواهی رسمی شرکت مربوطه برای شرکت در نمایشگاه های تجاری کشور چین الزامی می باشد. پس از دریافت دعوت نامه، لازم است فرد با تکمیل فرم های مربوط به ویزای تجاری و پاسپورت ، عکس و... به سفارت چین مراجعه نماید. مدت زمان لازم برای صدور این ویزا معمولاً یک ماه می باشد اما در مواردی ممکن است بیشتر یا کمتر از زمان یاد شده طول بکشد.و از لحاظ قیمت و هزینه نسبت به سایر انواع ویزای چین گرانتر است.

معرفی کشور چین


چین چشم‌انداز طبیعی متنوعی دارد، از استپ‌های جنگلی و بیابان‌هایی چون گبی و تکله‌مکان در ناحیهٔ خشک شمالی نزدیک به مغولستان و سیبری ِ روسیه گرفته تا جنگل‌های زیرگرمسیری در سرزمین‌های مرطوب جنوبی نزدیک به ویتنام، لائوس و برمه. مناطق غربی کشور ناهموار است و رشته‌کوه‌های هیمالیا و تیان شان مرز طبیعی آن را با هند و آسیای میانه ترسیم می‌کنند. در مقابل، نواحی شرقی این کشور کم‌ارتفاع است و با ساحلی به طول ۱۴٫۵۰۰ کیلومترمربع در جنوب شرقی با دریای جنوب چین و در شرق با دریای شرق چین همسایه‌است که در سوی دیگرش تایوان، کره و ژاپن قرار گرفته‌اند.

تمدن چین باستان یکی از کهن‌ترین تمدن‌های تاریخ است که در سواحل حاصل‌خیز رود زرد که در دشت شمال چین جاری‌ست شکوفا شد. نظام سیاسی چین بیش از ۶ هزار سال مبتنی بر سلطنت مطلقهٔ موروثی بود. نخستین دودمان پادشاهی این کشور دودمان شیا در حدود ۲ هزار سال پ. م بود. اما نخستین حکومتی که چین را متحد کرد دودمان چه‌این در ۲۲۱ پ. م بود. آخرین دودمان پادشاهی این کشور هم چینگ بود که در ۱۹۱۱ با تشکیل جمهوری چین به رهبری کومینتانگ حزب ملی چین، نابود شد. چین در نیمهٔ اول سدهٔ بیستم میلادی در دریایی از اختلافات و جنگ‌های داخلی غوطه‌ور بود که کشور را به دو اردوگاه سیاسی عمده تقسیم کرده بود؛ کومینتانگ و حزب کمونیست چین. مخاصمات اصلی در ۱۹۴۹ با پیروزی کمونیست‌ها در جنگ داخلی و تأسیس جمهوری خلق چین در سرزمین اصلی پایان یافت. جمهوری چین به رهبری کومین‌تانگ پایتخت خود را به تایپه در تایوان منتقل کرد و حکومت آن امروزه به تایوان، کینمن، ماتسو و چند جزیره دوردست دیگر محدود شده‌است. از آن هنگام جمهوری خلق چین و جمهوری چین درگیر اختلافات سیاسی شدیدی با یکدیگر در مورد حق حاکمیت و وضعیت سیاسی تایوان بوده‌اند.

از هنگام اجرای اصلاحات اقتصادی در چین برای پی‌ریزی یک اقتصاد مدرن، چین یکی از سریع‌ترین رشدهای اقتصادی دنیا را داشته‌است. این کشور هم‌اکنون بزرگترین صادرکننده و دومین واردکنندهٔ بزرگ کالا است و دومین اقتصاد بزرگ دنیا بر پایهٔ تولید ناخالص داخلی را در اختیار دارد. چین عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل و سازمان‌های چندجانبه‌ای همچون سازمان تجارت جهانی، اپک، سازمان همکاری شانگهای و گروه ۲۰ است. چین به عنوان کشوری دارای سلاح هسته‌ای از بزرگترین ارتش دائمی دنیا و دومین بودجه دفاعی بزرگ دنیا برخوردار است. چین همچنین از سوی برخی از دانشگاهیان، تحلیل‌گران نظامی، اقتصادی و سیاسی یک ابرقدرت بالقوه لقب گرفته‌ است.

تور چین -ویزای چین -یکی از دیدنی های زیبا چین - کوه کاوا کارپو - Mount Kawa Karpo

کوه کاوا کارپو - Mount Kawa Karpo

استان یونان چین

یکی دیگر از جاذبه های کشور چین کوه کاوا کاریو می باشد . قله های یخ زده رشته کوه برفی میلی، 1500 مایل در راستای فلات تبت در مرز شمالی غربی یونان در نزدیکی برمه امتداد یافته اند. بلندترین قله آن کاوا کارپو است که 22 هزار فوت بالاتر از سطح دریاست و یخچال مینگ یونگ بیش از 7 مایل از سمت شرقی این کوهستان را پوشانده است.

برای دیدن این کوه چه زمانی را برای تور چین انتخاب کنیم؟
برای دیدن کو کاوا کارپو در اواخر تابستان وقتی آسمان صاف است، بهترین مناظر کوهستانی را می توانید در این منطقه مشاهده کنید.

      
 چطور به این کوهستان زیبای کشور چین برویم؟
از پکن، سه ساعت با هواپیما طول می کشد تا به کانمینگ برسید و سپس پرواز کوتاه دیگری تا شانگری-لا دارید. شش ساعت راه با ماشین است تا از میان جنگل به گوجی اونونگ برسید.

در کوه کاوا کارپو کجا بمانیم؟
سونگتسام میلی 17 اتاق دارد که از آن مناظر نفسگیری از کاوا کارپو مشخص است. کارکنان این هتل چینی شما را به کوهنوردی می برند و راهنمای شما در استفاده از مناظر بکر این کوهستان هستند.

ویزای چین

برای دریافت انواع ویزای چین ،توریستی ،تجاری،تحصیلی به صورت انفرادی و ویزای گروهی با ما تماس بگیرید.

ویزای مولتی 3 ماهه چین

ویزای مولتی 3 ماهه چین چیست؟

این نوع ویزای چین برای 2 بار ورود به کشور چین می باشد. که بیشتر تجار و کسانی که باید چند بار در طول سه ماه به کشور چین مسافرت کنند. مناسب می باشد. هزینه و قیمت این نوع ویزای 3 ماهه چین 350 دلار می باشد. که نیاز به 20 روز کاری برای اخذ آن از سفارت کشور چین دارد.

در صورتی که بخواهید این نوع ویزای چین را به صورت فوری دریافت کنید. قیمت و هزینه آن کمی افزایش می یابد. یعنی برای دریافت ویزای مولتی سه ماهه چین به صورت فوری باید. 430 دلار هزینه کرد. و زمان انتظار برای دریافت ویزا از 20 روز کاری به 5 روز کاری کاهش می یابد.

برای دریافت هرگونه اطلاعات و اخذ انواع ویزای چین:ویزای توریستی چین،ویزای گروهی چین،ویزای تجاری چین،ویزای مولتی چین،ویزای 3 ماهه چین،ویزای 6ماهه چین، ویزای یکساله چین با ما  تماس بگیرید.

صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ


تمام اطلاعات لازم جهت تور چین |تور پکن| تور گوانجو |تور شانگهای| تور هانگزو |ویزا| بلیط |هتل |قیمت |خرید را در این سایت تخصصی تور نمایشگاهی چین بیابید
آخرین مطالب

نويسندگان



خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 26
بازدید دیروز : 1276
بازدید هفته : 1911
بازدید ماه : 12971
بازدید کل : 2186955
تعداد مطالب : 872
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 3